• 444 39 53 0533 599 03 73
  • info@onurevdeneve.com

Müşteri Yorumları

AnasayfaMüşteri Yorumları

Müşterileri yorumları

Mehmet Tuncer

Taşımacılık için daha öncesinden bir firma ile anlaştım ve kaparomu verdim. Taşıma günü geldiğinde anlaştığım firma gelmedi ve telefonlarımı bile açmadılar. Ortada kaldığımı düşünerek internet üzerinden bulduğum Onur nakliyat ile görüşrüm ve 2 saat gibi kısa bir süre içerisinde bana yardımcı oldular.

Güler Karaköse

İşim gereği 2 yılda bir taşınmak zorunda kalıyorum. Bugün'e kadar 6 farklı nakliyat firması ile çalıştım. Kimi kapıma geldikten sonra eşyalarınız fazla diyerek fazladan para talep etti veya eşyalarımı büyük kamyona yükleyip kamyonun dolması için eşyalarımı 8 gün boyunca beklettiler. Son iki seferdir Onur nakliyat ile taşınmaktayım ve hiçbir sorun yaşatmadılar bana.

Bekir Tatlı

Daha önceleri taşınırken hep ucuz olan firmayı tercih ettim ama hiçbir zaman ucuza taşınmak kısmet olmadı. Hep sonradan fark çıktı veya fiyatımıza kdv dahil değil dendi ve fazladan para ödemek zorunda kaldım. Son taşındığımda 500 lira fazla veririm en azından adam gibi taşınırım dedim ve Onur nakliyat ile taşındım. Fazladan verdiğim 500 lira helal hoş olsun.

Harun Kiremitçi

Memurlar.net web sitesinden memur arkadaşların tavsiyesi ile bulduğum Onur nakliyat, Türkiye'de rastladığım ve beni hayal kırıklığına uğratmayan ilk şirket olma başarısını gösterdi. Bir dönem "nasıl olsa tüm nakliye şirketleri aynı" diye düşünerek hareket etmeye başlamıştım.

Mustafa Duyar

Eşim evden eve nakliyat konusunda olduğu kadar her konuda tutumlu olabilseydi keşke. İş çanta veya ayakkabı almaya geldiğinde çok çömert davranırken eşyalarımız taşınacağı zaman onlarca şirketi arayıp işi en uygun rakama yaptırmaya çalışmakta. Atalarımızın dediği gibi, ucuz etin yahnisi yenmiyor. İnternet üzerinden bulduğum Onur nakliyattan Hakan bey ile yaptığımız telefon görüşmesi neticesinde kendine güvenerek anlaştım ve taşınma günü geldiğinde verilen sözlerin tamamı yerine getirildi.

İbrahim Eğilmez

Taşımacılık konusuna bugüne kadar çevremdekilerden hiç iyi şeyler duymadım. Hatta yaşanan sorunlar komedi programlarında skeç olarak bile kullanıldı. Yani durum o kadar vahim. Piyasada işini temiz yapan firmaların gerçekten çok az olması veya işini temiz yapan firmaların çok yüksek fiyatlar talep etmesi işleri daha da zorlaştırıyor. Tavsiye üzerine evimizin sıfır sayılacak eşyalarını güvendiğimiz Onur nakliyat ile hem uygun fiyata hem sağlıklı bir şekilde taşınabildik. Sizleri tüm dostlarıma tavsiye ediyorum.